Blog

Blog

Muur op TrailerFest Uncategorized

Geluid op TrailerFest

Dit is de eerste keer dat het geluid op een legaal festival heeft gestaan. Er moest een muur aan speakers voor een area geregeld worden.

Muur op TrailerFest
De Muur in de vroege middag op TrailerFest
De Muur in de late avond op TrailerFest
oudhoutverhuur

Eerste serieuze JBL/SA Stack

Samen met de jongens en meiden van E=mc2 Experimental SoundSystem & Piratebay SoundSystem is er nu een grote serieuze stack, voor de grotere evenementen tot ongeveer 1500 man. Op dit moment ziet de stack er nog niet zo mooi uit, dan dat zou kunnen. Veel uren liefde komen er weer aan.

JBL PA Set oudhoutverhuur

Eerste JBL 45XX PA stack

JBL PA Set
2x Custom JBL Tops
2x JBL4560
4x Custom JBL4530

Eerste complete JBL stack. Alle kasten uit de 45XX serie van JBL. De top speakers en laag speakers zijn al mooi blauw geverfd. Op dit moment zijn we bezig met de mid speakers, zoals te zien op: https://oudhoutverhuur.nl/2018/11/26/restauratie-jbl-4560-kickbins/

 

android

Cader – LoadAdvisor

Cader – LoadAdvisor, resultaat scherm.

Via LSG heb ik destijds een smartphone applicatie gemaakt die laat zien hoe je met hun producten ladingen kan zekeren. Deze applicatie is als webapplicatie, iOS en Android uitgekomen. Het meest complex was het maken van de reken module, die uit alle mogelijke configuraties de beste laad indeling berekend.

websites

Nieuwe webwinkel UnitBreda.nl

Voor de UnitBreda.nl een nieuwe webwinkel gemaakt. Deze draait op WordPress in combinatie met WOOCommerce. Daarnaast zit er een eigen gemaakte plug-in in, voor het bestellen van op maat gemaakte slipmatten.

PA Set/Wall oudhoutverhuur

Grote PA stack

Onze eerste grotere PA stack. Voor het eerst gebruikt in juni 2017. Na het vervangen van de interne componenten, wordt nu tijd voor de tijd de buitenkant in originele glorie hersteld.

oudhoutverhuur

Oud Hout Verhuur (oudhoutverhuur.nl)

Samen met een goede bekende zijn we nu officieel een audio verhuur bedrijf begonnen. Hierbij hebben we gekozen om niet een standaard verhuur bedrijf te worden. Maar we verhuren een concept en een sfeer, een beleving. Oud Hout Verhuur – oudhoutverhuur.nl

Bij ons draait het om oud hout. Nieuwere apparatuur betekent zeker niet beter of meer karakter als het om geluid gaat. Dus vandaar OudHoutVerhuur.nl, wij geven graag de oude beestjes en klassiekers een langer leven. En delen graag onze passie met de rest van de wereld.

Op de site zie je onze inventaris wat beschikbaar is voor verhuur. Daarnaast updaten wij er ons blog, zodat je als mogelijke klant een impressie krijgt van hoe het er bij ons aan toe gaat.