Software op Maat, een keuze die differentieert

Korte achtergrond

Op de eerste dag op de pc ging al snel een wereld voor mij open. Toch had ik al snel het obstakel dat sommige dingen niet konden met de software die ik had. Uit gebrek ben ik toen begonnen deze functionaliteit zelf te schrijven. Voor mij was het dan ook de basis van mijn geloof dat een maat oplossing in software meer resultaat haalt, dan een generieke oplossing. Hieruit volgde uiteindelijk ook de sterke voorkeur voor een software op maat oplossing voor klanten. Hieruit volgde uiteindelijk ook de sterke voorkeur voor een software op maat oplossing voor klanten.

Software op Maat
Samen de puzzelstukjes laten passen.

De filosofie

Mijn filosofie is dat je niet twee keer het wiel hoeft uit te vinden. Het gaat om de toepassing van de code. Dit zorgt ervoor dat je kunt focussen op unieke eigenschappen van je product. En daarnaast een degelijke basis kunt gebruiken door voorwerk die andere partijen al op dat gebied hebben gedaan. Een software op maat oplossing is niet per se een nieuw stuk software, kan ook een bestaande zijn waar je nog niet aan hebt gedacht of een koppeling tussen twee of meerdere systemen.

De maat in het Software op Maat credo

Doormiddel van korte contact lijnen met klant, wordt er flexibel met situaties omgegaan. Dit zorgt ervoor dat het proces goed verloopt. Obstakels worden hierdoor beter vermeden en voorkomen. Duidelijke afbakening van afspraken zorgt ervoor dat je altijd weet wat binnen het project valt en wat niet. We kijken samen naar de mogelijke oplossingen die het beste aansluiten bij jouw situatie. Aan de hand van de functie eisen, visuele eisen en het budget, kijken wij samen naar wat het beste bij je aansluit. Tevens is er de voorkeur voor een circulaire ontwikkeling, hierbij doe je analyseren, ontwikkelen, testen, voor elke iteratie, totdat het eind product staat.