Geluid huren/verhuur, de klassieke klank

Grote hoorn geladen geluidsinstallaties te huur. Een passie die heeft geleid tot een bedrijf met veel liefde. Wij verzorgen geluid voor partijen die graag het immense karakter van vroeger willen ervaren.

Achtergrond informatie

Sinds 2014 doen we samen met aantal collega’s feesten voor alternatieve subculturen organiseren. De feesten die hieruit voortkomen worden dus door het collectief “Vage Bedoeling” gedaan. Uit deze evenementen is er een inventaris ontstaan die nu “te huur” beschikbaar is.

In 2017 is ons collectief opgegaan samen met een aantal andere in het collectief “Tricky Tribe”. Samen sinds 2009 ervaring in het organiseren en verzorgen van evenementen.

De klassieke klank

Onze expertise ligt bij hoorn geladen speakerkasten. Vanaf de jaren 60 tot aan nu, zijn dit type kasten die zich al in veelvuldige situaties zijn bewezen. Wij doen ons best om de speakers zolang mogelijk origineel te houden, wanneer er geen originele componenten meer op de markt zijn, zoeken wij de best passende optie die er nog wel is. Hier onder een galerij met een aantal opties om geluid te huren.

Geluid huren/verhuur

Het huren van dit geluid is alleen als totaal pakket mogelijk. Hierbij wordt het geleverd, opgebouwd, beheerd en weer afgebroken. Losse verhuur van materiaal is in de meeste gevallen niet mogelijk. Dit omdat wij met veel liefde dit graag bij je komen brengen en we bij elke locatie het onderste uit de audiovisuele kan voor je halen.

Dus wanneer u geluid huren wilt, kunt u voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.